Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
wypożyczone
(1)
Placówka
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(2)
Filia 6 (Podwisłocze 6)
(1)
Autor
Mokrzycki Leszek
(2)
Allen Judy (1952- )
(1)
Cook Gwen O
(1)
Cook Roy A
(1)
Yale Laura J
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Kultura pracy
(1)
Menedżerowie
(1)
Obyczaje towarzyskie
(1)
Przedsiębiorcy
(1)
Zgromadzenia i imprezy masowe
(1)
Gatunek
Poradniki
(2)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Indeks.
1. Pierwsze kroki: wstępny plan i kosztorys; 2. Organizacja i terminy; 3. Lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja; 4. Transport; 5. Przybycie gości; 6. Wymogi lokalowe; 7. Dla kogo to wszystko?; 8. Jedzenie i napoje; 9. Inne zagadnienia; Zakończenie; Aneksy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. A-93976 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Przewodnik)
Bibliogr. s. [129]-130. Indeks.
I. Zrozumieć zasady etykiety ; II. Tworzenie pozytywnego pierwszego wrażenia ; III. Utrzymywanie relacji biznesowych ; IV. Etykieta komunikacji ; V. Podstawy etykiety biznesowych spotkań przy stole ; VI. Specjalne przyjęcia przy stole ; VII. Udane spotkania ; VIII. Etykieta międzykulturowa.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-92861 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.6-Czyt.33 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej